AanbodMenu

Unieke, energie-arme en gasloze woning

L-Cube Premium

Woning: € 199.500,-tax included/ Kavel: € 8.000,- vanaf huurprijs per jaar/ Number of persons: 4

De L-Cube Premium is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning. De woning heeft een elegant exterieur dankzij haar witte tint en houten afwerking. De L-Cube Premium maakt deel uit van de unieke uitbreiding in recreatiegebied Spaarnwoude. Op Droompark Buitenhuizen worden 40 nieuwe duurzame, energie-arme, gasloze woningen gebouwd. Voorinschrijving is vanaf nu mogelijk, dus wacht niet te lang en schrijf je nu in!  

De luxe en praktische keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Naast de ruime en gezellige living, beschikt de L-Cube Premium ook over twee of drie slaapkamers en een fraaie badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en design radiator. Op het betegelde ruime terras kunt heerlijk genieten en ontspannen.

Opmerkingen

De L-Cube Premium is onder architectuur gebouwd waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen, waardoor haar bijzondere karakter sterk wordt geaccentueerd. De L-cube Premium is voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. 

Extra's

Deze unieke recreatiewoning wordt met een compleet aangelegde tuin afgeleverd. Om een goede indruk te krijgen van dit bijzondere object nodigen wij u van harte uit om deze te komen bezichtigen, onze accountmanagers staan graag voor u klaar.

Unieke, energie-arme en gasloze woning
L-Cube Premium
Droompark Spaarnwoude
€ 199.500,- tax included € 8.000,- vanaf huurprijs per jaar Number of persons: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Vakantiepark Spaarnwoude is gelegen in het natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude in Noord-Holland, een omgeving met weidse polders en bos waar u kunt fietsen, wandelen, zwemmen, maar ook klimmen, golfen, skiën en kanovaren. U kunt op ons vakantiepark diverse vakantiewoningen en chalets huren en kopen, het aanbod is erg gevarieerd. Spaarnwoude is een groene long tussen Amsterdam, Haarlem en Velsen. Op slechts één kilometer afstand bevindt zich het treinstation Halfweg Zwanenburg. Met de trein bent u binnen 7 minuten in Amsterdam of Haarlem! Wilt u liever naar het strand? Middels deze treinverbinding bent u binnen 13 minuten in Bloemendaal en 20 minuten in Zandvoort aan zee!

Facilities

Op Droompark Spaarnwoude zal het u aan niets ontbreken. Op het park vind je een prachtig nieuw centrumgebouw. Het gebouw is onder architectuur gebouwd in volledige samenhang met de prachtige natuur en omgeving. U vindt hier alle faciliteiten zoals de receptie, het verkoopkantoor, een prachtig restaurant, een aparte snackbar, een fitnessruimte én een heerlijk overdekt zwembad inclusief peuterbad, sauna en solarium! De kids kunnen zich lekker uitleven in de vernieuwde speeltuin met air trampoline, klimtoestel, diverse wipkippen en een pannakooi. 

Daarnaast beschikt Droompark Spaarnwoude over een natuurvijver die in verbinding staat met het gehele recreatiegebied. Mocht u over een kano beschikken, neemt u deze dan vooral mee! Houdt u van vissen? Dan bent u hier ook op het juiste adres! Vissen kan op meerdere plaatsen op het park en in het gehele recreatiegebied.

Environment

In de omgeving van vakantiepark Spaarnwoude is bijzonder veel te zien en te ondernemen. Haar unieke ligging in recreatie- en natuurgebied Spaarnwoude op slechts enkele kilometers van de bruisende steden Amsterdam en Haarlem, biedt voor iedereen van elke leeftijd een passend dagje uit. 

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?