AanbodMenu

Ontdek de smart homes van de future

Tiny House

Woning: € 72.500,-tax included/ Kavel: € 4.500,- rent per year/ Number of persons: 2

Slim gebruik van ruimte, innovatieve technologie en een gelikt design, dat zijn de kenmerken van een Tiny House. Voor de 'Tiny Houses by Droomparken' is geexperimenteerd met een palletkachel, elektrische verwarming en zonnepanelen. De gebruikte materialen zijn ecologisch verantwoord en de indeling en uitstraling zijn speels. Dat brengt samen minder onderhoud, minder spullen, minder energieverbruik, minder kosten en minder footprint met zich mee! In een community sfeer deelt men het terras, banken en barbecues. Samen genieten en 'het nieuwe chillen' is dé nieuwe vakantiebelevenis.

Toelichting

  • Geschikt voor 2 personen (en eventueel 2 extra personen met gebruik van de slaapbank)
  • Full-electric
  • Uit te breiden met tal van leuke opties
  • Inclusief keuken 

Indeling

  • Begane grond met badkamer (douche en wastafel), keuken en zithoek
  • Vide (laag plafond) via een trap te bereiken met een tweepersoonsbed
  • Slaapbank geschikt voor 2 personen
  • Samen met andere Tiny Houses grenst de woning aan een openlucht binnenplaats met barbecue en hottub

Meer informatie over onze Tiny Houses vind je  op: www.tinyhousesbydroomparken.nl

Ontdek de smart homes van de future
Tiny House
Droompark Molengroet
€ 72.500,- tax included € 4.500,- rent per year Number of persons: 2

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Op DroomPark Molengroet zijn heel veel leuke faciliteiten waarmee jong en oud zich uitstekend kunnen vermaken. Verspreid over het park zijn diverse speeltuintjes. Er is een airtrampoline, Jeu de Boulesbaan, tafeltennistafel en een kinderboerderij. Bij mooi weer kunt u een heerlijke duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. Neem ook uw vishengel mee, want vanaf onze vissteiger kunt u prachtig vissen. 

Facilities

In het warme hart van Noord-Holland, midden in het sprankelende waterrecreatiegebied Geestmerambacht vindt u chaletpark en 4-sterren camping DroomPark Molengroet. Op DroomPark Molengroet kunt u in alle rust lekker bijkomen en volop genieten van de schitterende natuur en leuke dorpjes in de directe omgeving. De stranden van Schoorl, Bergen en Egmond aan zee bevinden zich op slechts 10 km afstand, daar fietst u zo naartoe! Verder zijn er op het kindvriendelijke vakantiepark voldoende faciliteiten zodat u zich geen seconde hoeft te vervelen. Tijdens schoolvakanties is er een professioneel recreatieteam aanwezig op het park met een programma voor jong en oud.

Environment

De omgeving van DroomPark Molengroet in Noord-Holland leent zich uitstekend voor allerlei uitstapjes. Of u nu houdt van zee en strand, de duinen of lekker wat cultuur wilt opsnuiven, er is keuze genoeg! Zo ligt ook de historische, enige echte kaasstad van Nederland, Alkmaar om de hoek. Bent u met de kinderen op vakantie? Ook dan zijn er heel veel leuke uitstapjes.

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?