AanbodMenu

De smart homes van de future

Tiny House 4 personen

Woning: € 99.500,-tax included/ Kavel: € 65.000,- Prices fromof€ 5.200,- rent per year/ Number of persons: 4

Less is more

Intelligente Raumnutzung, innovative Technologie und elegantes Design - das sind die Merkmale eines Tiny House. Für die 'Tiny Houses by Dream Parks' wurden Experimente mit einem Pelletofen, einer elektrischen Heizung und Sonnenkollektoren durchgeführt. Die verwendeten Materialien sind ökologisch verantwortungsbewusst und das Layout und das Erscheinungsbild sind verspielt.

Zusammen bedeutet das weniger Wartung, weniger Personal, weniger Energieverbrauch, weniger Kosten und weniger Platzbedarf! Die Terrasse, die Bänke und die Grills werden in einer Gemeinschaftsatmosphäre geteilt. Zusammen genießen und 'das neue Chillen' ist das neue Urlaubserlebnis.

Erklärung

  • Geeignet für 4 Personen
  • Voll elektrisch
  • Erweiterbar mit vielen lustigen Optionen
  • Einschließlich Küche

Layout

  • Erdgeschoss mit Badezimmer (Dusche und Waschbecken), Küche und Sitzecke
  • Zwei Schlafzimmer, beide für 2 Personen geeignet
  • Zusammen mit anderen kleinen Häusern grenzt das Anwesen an einen Innenhof mit Grill

Weitere Informationen zu unseren kleinen Häusern finden Sie unter: www.tinyhousesbydroomparken.nl

De smart homes van de future
Tiny House 4 personen
Droompark Marina Strandbad
€ 99.500,- tax included € 65.000,- Prices from € 5.200,- rent per year Number of persons: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Droompark Marina Strandbad is de nieuwste aanwinst gelegen in de prachtige Ijsselvallei. Dit gloednieuwe vakantiepark biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de grens van de Veluwe, Achterhoek en Ijsselvallei . Tijdens een vakantie op de Droompark Marina Strandbad geniet u van de prachtige natuur, luxe jachthaven aan de Ijssel en pittoreske omgeving.

Facilities

Droompark Marina Strandbad ligt in een prachtige omgeving waar de leukste activiteiten op de Veluwe of de Achterhoek zijn te ondernemen! Voor jong en oud is er genoeg te doen. Zo kunt u prachtig wandelen door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, maar ook fantastisch fietsen of een heerlijk stukje varen.

 

 

 

Environment

Voor een heerlijke zon- en strandvakantie hoeft u helemaal niet naar het buitenland. Met onze zwemvijvers, visvijver, speeltuinen, zandstranden en ligweides bent u verzekerd van een heerlijke strandsfeer, maar dan dicht bij huis. Voor een lekker hapje of verkoelend drankje hoeft u niet ver weg te gaan. Op het park zijn namelijk diverse horecagelegenheden te vinden, als een heerlijk restaurant en beach club.

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?