AanbodMenu

Wellness Lodge

Home: € 104.500,-tax excluded/ Lot: € 60.000,- Prices fromof€ 4.800,- rent per year/ Number of persons: 2

Full relax 

Experience the luxury in our Wellness Lodge. The Wellness Lodge is an elegant home that exudes luxury and comfort. Special about this house are the large windows, so that a lot of light shines into the living room. In the living room there is a stove which creates a cozy atmosphere. The house has a kitchen with luxury appliances. The bathroom has a spacious shower and a double sauna. Outside is a spacious terrace with a lounge set.

  • Separate toilet
  • Spacious terrace
  • Bathroom with shower, sink and sauna
Wellness Lodge
Droompark Hooge Veluwe
€ 104.500,- tax excluded € 60.000,- Prices from € 4.800,- rent per year Number of persons: 2

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Droompark Hooge Veluwe heeft een divers aanbod faciliteiten voor jong en oud. Met zowel een binnen- als een buitenzwembad kunt u bij elk weertype een lekkere duik nemen. De kinderen vermaken zich prima op het multifunctionele sportveld, de verschillende speeltoestellen en in de schoolvakanties met het animatieteam. In de wellness kunt u lekker relaxen of actief bezig zijn op de fitnesstoestellen. In het sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een uitgebreid diner of een smaakvolle lunch.

Facilities

Een toplocatie op de Veluwe: ons Droompark Hooge Veluwe ligt midden in de bossen, pal tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Een echt Droompark op de Veluwe op steenworp afstand van het stadscentrum van Arnhem ligt Droompark Hooge Veluwe. Direct tegenover de ingang van Nationaal Park Hoge Veluwe. Even weg van alles en genieten van een heerlijke vakantie. Trek erop uit en geniet van de adembenemende omgeving of... doe gewoon lekker helemaal niks. Wat jij wil!

Environment

De Veluwe: het grootste natuurgebied van Nederland, met veel variatie en heel veel activiteiten die u kunt ondernemen. Wat dacht u van speciale fietsarrangementen, eindeloze wandelroutes, kanovaren, langlaufen en nog veel meer. Een vakantie in een chalet of luxe vakantiewoning op de Veluwe is nooit saai met onze vele omgevingstips!

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?