AanbodMenu

Het luxe domein van welzijn en ontspanning

Wellness Villa

Home: € 299.500,-excl. BTW V.O.N./ Lot: price on request (for sale or for rent)/ Number of persons: 4

De Wellness Villa is de recreatiewoning die beantwoordt aan de hoogste standaard van recreatief relaxen. De stenen villa is onder architectuur gebouwd en heeft een royale, luxueuze presentatie. De Wellness extra's op de bovenverdieping maken de villa tot aangenaam ontspanningsdomein. Een uiterst aantrekkelijke plek om te verblijven.

Wellness Villa Exterieur: Onder architectuur gebouwd
De Wellness Villa verdient het door haar hoge klasse om op de mooiste plekken van het park te verschijnen. Deze stijlvolle woning is, ook qua detaillering, traditioneel gebouwd door een gerenommeerd bouwbedrijf, waarbij gebruik is gemaakt van zeer hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen. De bewegende delen zijn vervaardigd uit hardhout. De Wellness Villa is vanzelfsprekend uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.
Rondom deze prachtige Wellness Villa vindt u een bijzonder fraaie tuin met mooie
terrassen.

Wellness Villa Interieur: Comfortabel en luxueus
De Wellness Villa beschikt over een schitterende luxe keuken met inbouwapparatuur en een royale living. Op de begane grond bevindt zich een ruime tweepersoons slaapkamer met eigen stijlvolle badkamer, voorzien van douche en wastafel met een royale inloopdouche en luxe badmeubel. De toiletruimte met zwevend toilet is separaat. Op de eerste verdieping treft u een tweede tweepersoonskamer met eigen badkamer. Hier vindt u tevens een wellnessruimte met een compacte infraroodsauna, zonnebank
en een hardloopband.

Functionele & variabele indeling

Bij de aankoop van uw Wellness Villa bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden om het één en ander naar eigen inzicht in te delen. Zo is er een flexibele ruimteverdeling mogelijk en kunt u uw keuken(indeling) zelf kiezen. Wij hebben alle specialisten in huis om u het gewenste maatwerk te bieden. Ook kunt u volop meedenken over de inrichting van uw Wellness Villa en de inrichting en beplanting van uw tuin en terrassen. Vraag de accountmanager naar de mogelijkheden.

Het luxe domein van welzijn en ontspanning
Wellness Villa
Droompark De Zanding
€ 299.500,- excl. BTW V.O.N. price on request (for sale or for rent) Number of persons: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Droompark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Camping en vakantiepark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes van Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wilt u wild zien? Achter het park -binnen enkele minuten wandelen te bereiken- staat u regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende groepen wilde zwijnen te bewonderen. 

Facilities

Voor een heerlijke zon- en strandvakantie hoeft u helemaal niet naar het buitenland. Met onze zwemvijvers, visvijver, speeltuinen, zandstranden en ligweides bent u verzekerd van een heerlijke strandsfeer, maar dan dicht bij huis. Op het "Avonturen Survival Eiland" vermaken de kinderen zich op de speeltoestellen en het 11 meter hoge superklimnet. Voor een lekker hapje of verkoelend drankje hoeft u niet ver weg te gaan. Op het park zijn namelijk diverse horecagelegenheden te vinden, als een heerlijk restaurant, pannenkoekenhuis en grand café.

Environment

Droompark De Zanding ligt in een prachtige omgeving waar de leukste activiteiten op de Veluwe zijn te ondernemen! Voor jong en oud is er genoeg te doen. Zo kunt u prachtig wandelen door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, welke pal naast het pak ligt, maar ook fantastisch fietsen. Kijk snel verder en ontdek het brede aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden op en rond de Veluwe.

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?