AanbodMenu

Sleek design and spacious lay-out

L-Cube White Edition

Home: € 199.500,-tax excluded/ Lot: € 95.000,- costs buyerof€ 8.550,- rent per year/ Number of persons: 6

Stylish and high class! These are the first words that come to mind when you see this special recreation home. The exterior of the L-Cube offers a rich creamy appearance. The kitchen has a deluxe finish and a practical layout. Plenty of space in the 3 bedrooms and the fine fully tiled bathroom with walk-in shower, bathroom furniture and design radiator. Take all the time in the world relaxing on the terrace overlooking your beautiful garden.

Particulars

To help you get an idea of this extraordinary object we are happy to invite you for a viewing when you can put any questions you may have to our sales advisers!

Extras

Purchase of this unique recreation home includes a completely landscaped garden.

Sleek design and spacious lay-out
L-Cube White Edition
Droompark De Zanding
€ 199.500,- tax excluded € 95.000,- costs buyer € 8.550,- rent per year Number of persons: 6

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Droompark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Camping en vakantiepark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes van Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wilt u wild zien? Achter het park -binnen enkele minuten wandelen te bereiken- staat u regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende groepen wilde zwijnen te bewonderen. 

Facilities

Voor een heerlijke zon- en strandvakantie hoeft u helemaal niet naar het buitenland. Met onze zwemvijvers, visvijver, speeltuinen, zandstranden en ligweides bent u verzekerd van een heerlijke strandsfeer, maar dan dicht bij huis. Op het "Avonturen Survival Eiland" vermaken de kinderen zich op de speeltoestellen en het 11 meter hoge superklimnet. Voor een lekker hapje of verkoelend drankje hoeft u niet ver weg te gaan. Op het park zijn namelijk diverse horecagelegenheden te vinden, als een heerlijk restaurant, pannenkoekenhuis en grand café.

Environment

Droompark De Zanding ligt in een prachtige omgeving waar de leukste activiteiten op de Veluwe zijn te ondernemen! Voor jong en oud is er genoeg te doen. Zo kunt u prachtig wandelen door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, welke pal naast het pak ligt, maar ook fantastisch fietsen. Kijk snel verder en ontdek het brede aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden op en rond de Veluwe.

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?