AanbodMenu

Solid and atmospheric go together

Exclusif

Home: € 114.500,-tax excluded/ Lot: € 60.000,- costs buyerof€ 5.400,- rent per year/ Number of persons: 4

When you walk up to this beautiful holiday bungalow Exclusif, you will be amazed by its exterior. It is simply a beautiful building, with a wonderful garden all the way around. The special windows and bay window of Exclusif ensure perfect light and atmosphere in the beautiful living room with luxurious kitchen. The Exclusif has 2 comfortable bedrooms. Of course, this holiday home is equipped with a lovely bathroom.

Particulars

The chalet Exclusif is characterised by the beautiful windows, of which the French doors open up to the sun patio. The kitchen is equipped with luxury built-in appliances, the bathroom has a luxury shower cabin, bathroom furniture and design radiator.

Extras

This holiday home is delivered with a landscaped garden and patio. Of course, the holiday home also comes with a parking space.

Solid and atmospheric go together
Exclusif
Droompark De Zanding
€ 114.500,- tax excluded € 60.000,- costs buyer € 5.400,- rent per year Number of persons: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Droompark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Camping en vakantiepark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes van Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wilt u wild zien? Achter het park -binnen enkele minuten wandelen te bereiken- staat u regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende groepen wilde zwijnen te bewonderen. 

Facilities

Voor een heerlijke zon- en strandvakantie hoeft u helemaal niet naar het buitenland. Met onze zwemvijvers, visvijver, speeltuinen, zandstranden en ligweides bent u verzekerd van een heerlijke strandsfeer, maar dan dicht bij huis. Op het "Avonturen Survival Eiland" vermaken de kinderen zich op de speeltoestellen en het 11 meter hoge superklimnet. Voor een lekker hapje of verkoelend drankje hoeft u niet ver weg te gaan. Op het park zijn namelijk diverse horecagelegenheden te vinden, als een heerlijk restaurant, pannenkoekenhuis en grand café.

Environment

Droompark De Zanding ligt in een prachtige omgeving waar de leukste activiteiten op de Veluwe zijn te ondernemen! Voor jong en oud is er genoeg te doen. Zo kunt u prachtig wandelen door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, welke pal naast het pak ligt, maar ook fantastisch fietsen. Kijk snel verder en ontdek het brede aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden op en rond de Veluwe.

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?