AanbodMenu

Traditioneel gebouwd met heerlijk dakterras

Beekvilla

Home: € 299.500,-tax excluded/ Lot: € 150.000,- costs buyerof€ 13.500,- rent per year/ Number of persons: 6

Beekvilla

Nieuw op Droompark De Zanding is het prachtige type recreatiewoning: De Beekvilla. Met deze traditioneel gebouwde stenen villa investeert u in een luxe woning die van alle gemakken is voorzien. De woning beschikt over een royale sfeervolle living met openhaard en een moderne luxe keuken met de nieuwste inbouwapparatuur. De drie riante slaapkamers bieden alle ruimte en comfort. De master bedroom beschikt over openslaande deuren naar het imposante dakterras met panoramisch uitzicht over de landerijen. Ook de begane grond beschikt uiteraard over een volledig betegeld terras met gezellige buitenhaard.

Opmerkingen

De Beekvilla is traditioneel gebouwd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. De bewegende delen zijn vervaardigd van kunststof, welke de woning zeer onderhoudsarm maakt en u in de toekomst zeker geld zal besparen. Vanzelfsprekend is het object uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Extra’s

Gedurende de eerste fase van de bouw kunt u nog volop meedenken over de indeling van de riante villa. In deze fase is het ook mogelijk om mee te denken over de inrichting en beplanting van tuin en terrassen.

Traditioneel gebouwd met heerlijk dakterras
Beekvilla
Droompark De Zanding
€ 299.500,- tax excluded € 150.000,- costs buyer € 13.500,- rent per year Number of persons: 6

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Droompark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Camping en vakantiepark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes van Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wilt u wild zien? Achter het park -binnen enkele minuten wandelen te bereiken- staat u regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende groepen wilde zwijnen te bewonderen. 

Facilities

Voor een heerlijke zon- en strandvakantie hoeft u helemaal niet naar het buitenland. Met onze zwemvijvers, visvijver, speeltuinen, zandstranden en ligweides bent u verzekerd van een heerlijke strandsfeer, maar dan dicht bij huis. Op het "Avonturen Survival Eiland" vermaken de kinderen zich op de speeltoestellen en het 11 meter hoge superklimnet. Voor een lekker hapje of verkoelend drankje hoeft u niet ver weg te gaan. Op het park zijn namelijk diverse horecagelegenheden te vinden, als een heerlijk restaurant, pannenkoekenhuis en grand café.

Environment

Droompark De Zanding ligt in een prachtige omgeving waar de leukste activiteiten op de Veluwe zijn te ondernemen! Voor jong en oud is er genoeg te doen. Zo kunt u prachtig wandelen door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, welke pal naast het pak ligt, maar ook fantastisch fietsen. Kijk snel verder en ontdek het brede aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden op en rond de Veluwe.

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?