AanbodMenu

Limitation is the new luxury

Tiny House 4 personen

Home: € 99.500,-tax excluded/ Lot: € 50.000,- costs buyerof€ 4.500,- rent per year/ Number of persons: 4

Smart use of space, innovative technology and a slick design, these are the characteristics of a Tiny House. For the 'Tiny Houses by Dream Parks' experiments have been carried out with a pellet stove and electric heating. The materials used are ecologically sound and the layout and appearance are playful and offer the 'natural' feeling you would expect in such a high-profile environment... Together this means less maintenance, less stuff, less energy consumption, less costs and less footprint! In a community atmosphere one shares the terrace, benches and barbecues. Enjoying together and 'the new chill out' is the new vacation experience.

Layout
First floor with bathroom (shower and sink), kitchen and sitting area
Two raised bedrooms (low ceiling) accessible via a staircase with a double bed and one with two single beds
Together with other Tiny Houses, the house adjoins an open-air courtyard with a fire pit.
Explanation
Suitable for 4 persons
Full-electric
Expandable with lots of fun options
Including kitchen
More information about our Tiny Houses can be found at: www.tinyhousesbydroomparken.nl.

Lot for sale from € 50.000,- or for rent from € 4.000,- per year.

Limitation is the new luxury
Tiny House 4 personen
Droompark Beekbergen
€ 99.500,- tax excluded € 50.000,- costs buyer € 4.500,- rent per year Number of persons: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Droompark Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Het vakantiepark beschikt over een scala aan faciliteiten. Zo is er o.a. een overdekt zwembad, wellness voorziening en zijn er meerdere horecavoorzieningen. Voor fietsverhuur, entreekaarten van diverse attracties in de buurt kunt u dagelijks terecht bij de receptie.

Facilities

De uitgebreide faciliteiten op Droompark Beekbergen maken uw vakantie comfortabel en ontspannen. Bij minder weer, maar natuurlijk ook bij mooi weer, kunt u een heerlijke duik nemen in het overdekte zwembad. In de wellness is het luxe ontspannen. U kunt ook lekker actief bezig zijn in de fitness of op de tennisbaan. In de verschillende horecavoorzieningen kunt u terecht voor een uitgebreid diner of een heerlijke lunch. 

Environment

Vakantiepark Beekbergen ligt in het hart van de Veluwe, zodat u een enorme keuze heeft als het gaat om het plannen van een dagje uit. Of u nu houdt van de natuur, liever gaat winkelen, of graag een dagje met de kinderen wilt plannen… mogelijkheden genoeg! De leukste activiteiten en bezienswaardigheden hebben wij voor u op een rij gezet. 

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?