AanbodMenu

The smart homes of the future

Tiny House

Home: € 72.500,-tax excluded/ Lot: € 40.000,- costs buyerof€ 3.600,- rent per year/ Number of persons: 2

Last of the newly to build Tiny House

Clever use of space, innovative technology and a super-slick design, those are the characteristics of a Tiny House. For the ‘Tiny Houses by Droomparken’, we experimented with pallet stoves, electric heating and solar panels. The materials used are environmentally-friendly and the houses have a playful lay-out and look. This means: less maintenance, less clutter, lower energy use, lower costs and a smaller footprint! To enhance that feeling of community, the Tiny Houses share a patio, with seating and barbecue area. Having fun and chilling together is the new way to enjoy your holiday.

Particulars

  • Suitable for 2 persons (and 2 extra guests if you use the sofa bed)
  • Full-electric
  • Expandable with a host of fun options
  • Including kitchen and upholstery (window dressing and flooring)  

Lay-out

  • Ground floor with bathroom (shower and washbasin), kitchen and seating area
  • Mezzanine (lower ceiling) with a double bed, accessible via stairs
  • Sofa bed for 2 persons
  • The Tiny House shares an outside seating area with barbecue with other Tiny Houses.

More information about our Tiny Houses: www.tinyhousesbydroomparken.nl

The smart homes of the future
Tiny House
Droompark Beekbergen
€ 72.500,- tax excluded € 40.000,- costs buyer € 3.600,- rent per year Number of persons: 2

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Droompark Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Het vakantiepark beschikt over een scala aan faciliteiten. Zo is er o.a. een overdekt zwembad, wellness voorziening en zijn er meerdere horecavoorzieningen. Voor fietsverhuur, entreekaarten van diverse attracties in de buurt kunt u dagelijks terecht bij de receptie.

Facilities

De uitgebreide faciliteiten op Droompark Beekbergen maken uw vakantie comfortabel en ontspannen. Bij minder weer, maar natuurlijk ook bij mooi weer, kunt u een heerlijke duik nemen in het overdekte zwembad. In de wellness is het luxe ontspannen. U kunt ook lekker actief bezig zijn in de fitness of op de tennisbaan. In de verschillende horecavoorzieningen kunt u terecht voor een uitgebreid diner of een heerlijke lunch. 

Environment

Vakantiepark Beekbergen ligt in het hart van de Veluwe, zodat u een enorme keuze heeft als het gaat om het plannen van een dagje uit. Of u nu houdt van de natuur, liever gaat winkelen, of graag een dagje met de kinderen wilt plannen… mogelijkheden genoeg! De leukste activiteiten en bezienswaardigheden hebben wij voor u op een rij gezet. 

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?