AanbodMenu

Solid construction, rugged appearance

Cube La Mer Premium

Home: € 124.500,-tax excluded/ Lot: € 70.000,- Prices fromof€ 5.600,- rent per year/ Number of persons: 4

The Cube La Mer is characterised by its unusual design. Who would not wish to stay in this luxurious home? The accommodation is architect designed, functional, contemporary and extremely stylish. The smart space allocation and atmosphere in the home make it an extremely popular choice. The accommodation has a spacious master bedroom, and the second bedroom is also generous in size. The separate bathroom and toilet is luxuriously finished. The kitchen is equipped with built-in apparatus and benefits from a top-quality level of finish.

Particulars

The accommodation is centrally heated. The French windows opening onto the patio provide an extra holiday experience.

Extras

The holiday home is delivered including garden landscaping and it has one private parking space.

Solid construction, rugged appearance
Cube La Mer Premium
Droompark Bad Hulckesteijn
€ 124.500,- tax excluded € 70.000,- Prices from € 5.600,- rent per year Number of persons: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Bad Hulckesteijn is een schitterend vakantiepark, direct gelegen aan het water van het Nijkerkernauw. Een unieke locatie met heel veel mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Bad Hulckesteijn ligt bij het plaatsje Nijkerk. Dankzij de centrale ligging, bent u zo in Amsterdam, maar ook zo op de Veluwe. Alles bij de hand voor een vakantie vol afwisseling, natuur, cultuur en (water)sport. 

Facilities

Bad Hulckesteijn is een nieuw recreatiepark, direct gelegen aan het prachtige water van het Nijkerkernauw op de Veluwe. Diverse luxe faciliteiten zijn er al gerealiseerd, waaronder de receptie, een heerlijk restaurant met ruim terras, een snackbar, een speelhonk, diverse speeltoestellen en natuurlijk een zwembad. In de naastgelegen jachthaven legt u uw eigen boot aan en geniet u samen met andere watersporters. U vaart of zeilt zó richting het Veluwemeer of het IJsselmeer.

Environment

Vanwege de bijzondere ligging van vakantiepark Bad Hulckesteijn op de Veluwe, zijn er ook heel veel mogelijkheden om uw vakantie in te vullen. Of u nu houdt van een stukje cultuur, historie of graag een fietstocht maakt of een eind wilt wandelen… Op de Veluwe en aan het Nijkerkernauw is er altijd wel iets te doen. En natuurlijk kunt u ook altijd even bij onze receptie naar binnen lopen, we vertellen u graag meer!

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?