AanbodMenu

Home van the future

Tiny House - Beach Edition

Home: € 99.500,-tax excluded/ Lot: € 65.000,- costs buyerof€ 4.500,- rent per year/ Number of persons: 4

Clever use of space, innovative technology and a super-slick design, those are the characteristics of a Tiny House. The ‘Beach-Edition’ offers you the ultimate beach experience. Because of the large windows at the front of the house, the light enters the room in a spectacular manner. Fun - Beach - Water... All the ingredients for a relaxing break. 

As part of the community atmosphere, the houses share a patio, with seating and barbecue area. Having fun and chilling together is the new way to enjoy your holiday.

Explanation

  • Suitable for 2(+2 ) persons
  • Expandable with a host of fun options
  • With a fully-equipped kitchen 

Lay-out

  • Mezzanine (lower ceiling) with a double bed, accessible via stairs
  • Double bed on the ground floor in the living area, or a separate bedroom with bathroom en-suite
  • Bathroom (en-suite is a possibility), kitchen and sitting area on the ground floor
Home van the future
Tiny House - Beach Edition
Droompark Bad Hoophuizen
€ 99.500,- tax excluded € 65.000,- costs buyer € 4.500,- rent per year Number of persons: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park information

Bad Hoophuizen is een prachtig vakantiepark, direct gelegen aan het Veluwemeer. Een unieke locatie met heel veel mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Bad Hoophuizen ligt op de mooie Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet. Bijna nergens anders in Nederland kunt u zo mooi wandelen of fietsen als op de Veluwe. Daarnaast is de ligging aan het Veluwemeer natuurlijk perfect voor liefhebbers van watersport. 

Facilities

Door de prachtige ligging aan het Veluwemeer kunnen watersporters hun hart ophalen bij Droompark Badhoophuizen. Zo kunt u kano's, kajaks en waterfietsen huren of uw eigen sloep aanleggen in de jachthaven. Bij de surfschool is het mogelijk om een cursus surfen te volgen. Alle basisfaciliteiten zijn aanwezig zoals een kleine supermarkt, restaurant, snackbar, internetverbinding en meer. Ook het compleet nieuwe overdekte zwembad met wellness is een echte aanrader. Verder is er voor de kids een indoor speelruimte en diverse speeltoestellen op het park.

Environment

Vanwege de bijzondere ligging van vakantiepark Bad Hoophuizen op de Veluwe, zijn er ook heel veel mogelijkheden om uw vakantie in te vullen. Of u nu houdt van een stukje cultuur, historie of graag een fietstocht maakt of een eind wilt wandelen… Op de Veluwe en aan het Veluwemeer is er altijd wel iets te doen. En natuurlijk kunt u ook altijd even bij onze lobby naar binnen lopen, we vertellen u graag meer!

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?